Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирщина: за 4 роки усиновлено 433 дитини
 
10-12-2010, 00:23  Суспільство

Житомирщина: за 4 роки усиновлено 433 дитини

 
На Житомирщині протягом 2006 - 2010 років усиновлено 433 дитини, з них громадянами України 65%.

Житомирщина: за 4 роки усиновлено 433 дитини



Як передає кореспондент УНІАН, про це на Всеукраїнському семінарі "Національне усиновлення - пріоритетна форма влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування" у Житомирі повідомила начальник служби у справах неповнолітніх облдержадміністрації Олена Савельєва.

За її словами, "в області вже склався певний досвід роботи щодо розвитку сімейних форм виховання дітей".

"В області зберігається стійка тенденція до переваги національного усиновлення над міждержавним", - зазначила начальник служби у справах неповнолітніх облдержадміністрації.

А. Савельєв уточнила, що обласний показник влаштування дітей у сімейні форми виховання складає 73,2% (загальноукраїнський - 70,9%).

Як передає кореспондент УНІАН, раніше на колегії Житомирської облдержадміністрації заступник голови Житомирської ОДА Ігор ОРЛОВ повідомляв, що в цьому році в області створено 17 прийомних сімей, в які влаштовано 41 дитину, усиновлено 58 дітей.

В даний час в області функціонує 28 дитячих будинків сімейного типу та 168 прийомних сімей, в яких - 493 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У семінарі брали участь фахівці служб у справах дітей обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Довідка УНІАН. У Житомирській створена єдина інформаційно-аналітична система (ЄІАС) «Діти», в яку вносять відомості про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, сім'ї потенційних усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів , піклувальників.

За матеріалами УНІАН.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!