Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Водоканали Житомирській області - вічні заручники «Житомиробленерго»?
 
10-12-2010, 00:25  Суспільство

Водоканали Житомирській області - вічні заручники «Житомиробленерго»?

 
Станом на 1 грудня 2010 року в Житомирській області найбільшу заборгованість допустили такі комунальні підприємства та підприємства державного бюджету: КП Житомирводоканал Житомирської міської ради - 5 млн. 821,7 тис. грн.; МКП Бердічівводоканал - 214,5 тис. грн.; Новоград - Волинський водоканал - 355,5 тис. грн.; Житомирська КЕЧ - 1 млн. 387 тис. грн.; Новоград-Волинська КЕЧ - 897,9 тис. грн.

Водоканали Житомирській області - вічні заручники «Житомиробленерго»?



Про це повідомляє прес-служба ВАТ «ЕК« Житомиробленерго ».

Причому рівень розрахунку за електроенергію житомирського водоканалу в листопаді 2010 р. склав 33,9%; бердичівського водоканалу - 71,6%; Новоград - Волинського водоканалу - 73,9%; Житомирської КЕЧ - 64,9%, і Новоград-Волинської КЕЧ - 22,6%.

Як підкреслює прес-служба, ні Закон України «Про електроенергетику» (ст.ст. 24, 25), а ні Правила користування електричною енергією не зобов'язують ВАТ «ЕК"Житомиробленерго" постачати електричну енергію безоплатно або у «кредит».

Згідно діючих Правил користування електричною енергією (п. 6.9), споживач, який має погоджену у встановленому порядку екологічну та / або аварійну броню електропостачання, здійснює протягом перших трьох днів поточного розрахункового періоду платіж за резервування обсягу електричної енергії на покриття аварійної (екологічної) броні в наступному розрахунковому періоді за тарифами, що діють на день здійснення платежу.

Як заявив раніше заступник губернатора Житомирської області Микола Олещенко, міський водоканал як цілісний майновий комплекс отримав екологічну броню, і без згоди облдержадміністрації відключення проводитися не будуть.

«Правда, це ні в якій мірі не знімає з міської ради обов'язки розплачуватися за електроенергію», - заявив Микола Олещенко.

За матеріалами Житомир.info


Підскажіть будь ласка чому провести воду у частному секторі така велика проблема

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!