Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Службовці банку зобов'язані одягатися «по інструкції», включаючи нижню білизну, і не бути джерелами певних запахів
 
20-12-2010, 00:59  Суспільство

Службовці банку зобов'язані одягатися «по інструкції», включаючи нижню білизну, і не бути джерелами певних запахів

 
Керівництво одного з найбільших в світі інвестиційного банку UBS, штаб-квартира якого розташована в Швейцарії, вручило своїм співробітникам у переддень різдвяних і новорічних свят дивовижний «подарунок» - інструкцію на 43-х сторінках, в якій повністю розписано, як слід не тільки працювати, але і жити сумлінному і зразкового співробітника банку. У «інструкції» докладно вказано навіть, як йому стежити за своєю особистою гігієною і яку носити білизну.

Службовці банку зобов'язані одягатися «по інструкції», включаючи нижню білизну, і не бути джерелами певних запахів



Дивну інструкцію навперебій цитують засоби масової інформації, потішаючись, наприклад, над пасажами на кшталт такого: «Незважаючи на безсумнівну корисність таких овочів як цибуля і часник, внаслідок наявності в них фітонцидів, які вбивають хвороботворні мікроби, запах цибулі та часнику, що виходить від співробітника під час перебування в офісі, є абсолютно неприйнятним ».

Правда, немов для того, щоб виправитися і якось реабілітувати себе за заборону корисних часника і цибулі, боси банку далі строго вказують на те, що неприйнятним є і «запах тютюнового диму, що виходить від співробітника».

Жінкам, що працюють в банку, відтепер наказано бути на роботі тільки в білих блузках, і це було б ще нічого, якби не подальше суворе розпорядження представницям прекрасної статі, що стосується такої інтимної речі як нижня білизна: «Співробітниці банку повинні приходити на роботу, надівши під костюм або інший одяг білизну виключно тілесного кольору ».

Представники сильної статі теж не залишилися без цінних вказівок, крім усього їм також наказують «одягати на роботу краватки тільки з таким малюнком, який би максимально відповідав кістковій структурі особи».

0



Очевидно, керівництво банку таким чином хоче максимально відновити імідж фінансового закладу: справа в тому, що в результаті фінансової кризи UBS став одним з найбільш постраждалих в Європі банків - чистий збиток тільки за 2008 рік склав 19,7 мільярда швейцарських франків (16,8 мільярда доларів США).
За матеріалами health-ua.org

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!