Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Користувачеві за екстремістський ролик "В Контакті" загрожує 2 роки
 
20-12-2010, 01:03  Суспільство

Користувачеві за екстремістський ролик "В Контакті" загрожує 2 роки

 
Прокуратура міста Когалима в ході моніторингу Інтернету на сайті "В Контакте" виявила віртуальну групу користувачів, на сторінках якої були опубліковані матеріали, спрямовані на збудження ненависті і ворожнечі за національними ознаками, повідомляє прес-служба Управління Генпрокуратури в Уральському ФО.

0



На особистій інтернет-сторінці одного з користувачів для загального огляду був розміщений відеоролик під назвою "Страта таджика і дага 2007 НСПР", який за рішенням Майкопського міського суду Республіки Адигея від 27.05.2008 року визнано екстремістським.

За результатами перевірки слідчими органами стосовно даного жителя м. Когалима порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 282 Кримінального кодексу Російської Федерації.

У ході її розслідування встановлено ще одного 23-річного мешканця м. Когалима, який на особистій сторінці сайту "В Контакті" розмістив відеоролики, що містять висловлювання, що негативно оцінюють людей за ознаками раси, національності, мови, походження, ставлення до релігії.

"Його дії також кваліфіковані за ч.1 ст. 282 КК РФ, - пояснюють у прес-службі, - санкція якої передбачає покарання до двох років позбавлення волі", повідомляє pravo.ru.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!