Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На пробниках косметики кишать небезпечні бактерії
 
26-12-2010, 12:35  Суспільство

На пробниках косметики кишать небезпечні бактерії

 
Герпес, ячмінь, кон'юнктивіт, кишкова паличка і навіть гепатит С. Тестери косметики в магазинах буквально «кишать»безліччю бактерій. Адже одним і тим же пробником помади, туші або пудри користуються до п'ятисот покупниць на день. І у кожної свої проблеми зі здоров'ям.

На пробниках косметики кишать небезпечні бактерії



Жінки старшого віку не раз чули від бабусь і мам, що природна краса краще, що косметика псує шкіру і т.д. Розглянемо кожне твердження. Ніхто не буде сперечатися, що природна краса краще. Але що робити, якщо не всім вона дістається. А ось вміле застосування туші, пудри, блиску для губ, помади і краси додасть і допоможе мати природний вигляд. Важливо, яку косметику ви обираєте за якістю і як ви вмієте нею користуватися.

Сучасні магазини, що торгують косметикою, пропонують жінкам продукти-тестери, які дозволяють підібрати найбільш відповідний зразок. Ніхто з представниць слабкої статі навіть не замислювався, що подібні тестери небезпечні для життя. Американські фахівці проаналізували пробники помад, представлених у великих торгових мережах. Виявилося, що всі тестери без винятку містять хвороботворні бактерії і палички, здатні завдати серйозної шкоди здоров'ю. Де гарантія, що дама, фарбувати губи до вас, не хвора герпесом?

Щоб убезпечити себе, медики радять наносити помаду в магазині не на губи, а перевірити відтінок на шкірі руки. Раніше були опубліковані результати дослідження бразильських вчених. Виявилося, що речовини, що входять до складу губної помади, наносять шкоду зубній емалі, повідомляє Врач.TV.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!