Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У 2011 році ще звільнять 25% бюджетників
 
27-12-2010, 09:36  Суспільство

У 2011 році ще звільнять 25% бюджетників

 
Така бомба уповільненої дії закладена в бюджеті на наступний рік. "Такого поганого бюджету ще не було ... Для нас страшна норма - дефіцит близько 19 мільярдів гривень ресурсів на виконання делегованих повноважень Це - скорочення тих, хто сьогодні працює в бюджетній сфері і фінансується з місцевих бюджетів на 25%", - заявив виконавчий директор Асоціації міст України Мирослав Пітцик.

0



За словами Пітцика, зростання місцевих бюджетів порівняно з 2009 роком становить 0,05%. У той же час, відповідно до закону про держбюджет-2011 передбачено підвищення заробітної плати на 15,3%, а також інфляція в розмірі 8,9%. "Тобто, якщо врахувати всі ці показники, то ми виходимо на цифру скорочення фінансування заробітних плат працівників бюджетної сфери на 25%", - зазначив він.

За його словами, це торкнеться в першу чергу лікарів, вчителів, працівників сфери культури, спорту, а також працівників апаратів місцевих рад. "Тобто це зачепить за живе той прошарок населення, яке працює на наше майбутнє, наше здоров'я", - підкреслив виконавчий директор Асоціації.
За матеріалами: ukrhome

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!