Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі під час новорічних свят комунальні підприємства будуть чергувати цілодобово
 
29-12-2010, 00:13  Суспільство

У Житомирі під час новорічних свят комунальні підприємства будуть чергувати цілодобово

 
Наказом управління житлового господарства Житомирської міської ради встановлено вихідні дні для працівників управління житлового господарства та підпорядкованих комунальних підприємств: 1, 2, 3, 7, 8 і 9 січня 2011 року; робочими днями запропоновано вважати 4, 5 і 6 січня.

У Житомирі під час новорічних свят комунальні підприємства будуть чергувати цілодобово



Про це на робочій нараді в Житомирській мерії 27 грудня повідомила начальник житлового управління Житомирської міської ради Світлана Півоварова.

Примітно, що у вихідні дні 1, 2, 3, 7, 8 і 9 січня працівники житлових і комунальних підприємств заступають у режим цілодобового чергування. З 1 по 9 січня в місті обіцяють організувати роботу двірників, прибиральниць та сантехніків.

У ці дні у разі виникнення непередбачуваної ситуації управління житлового господарства скористається телефонами відповідальних осіб, «щоб у будь-який час дня і ночі можна було їх підняти».

Комунальному автопідприємству 0628 доручено забезпечити прийом твердих побутових відходів на міське звалище 31 грудня, 2, 7, 8 і 9 січня з 7 до 16 годин, але якщо сміття буде більше - в робочому режимі без узгодження.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!