Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі кухня і змійовик стали головними помічниками 70-річної бабусі
 
29-12-2010, 23:32  Суспільство

У Житомирі кухня і змійовик стали головними помічниками 70-річної бабусі

 
За словами начальника відділення дільничних інспекторів міліції Богунського райвідділу УМВС України в Житомирській області Олега Петелюка, під час відпрацювання території Богунського району м. Житомира правоохоронці затримали 7 осіб, які вчинили насильство в сім'ї.

У Житомирі кухня і змійовик стали головними помічниками 70-річної бабусі



Всього ж за вчинення правопорушень на побутовому грунті було затримано 31 чоловік, - повідомила співробітник Богунського райвідділу УМВС України в Житомирській області Марина Вітвицька.

Дільничні інспектори також відвідували найбільш незахищені верстви населення, людей похилого віку та одиноких громадян, адже, за останніми даними, саме ця категорія людей частіше потрапляє в поле зору злочинців. Однак, як виявилося під час проведення заходів, і самі люди похилого віку можуть стати активними учасниками правопорушень.

За статистикою, з десяти самогонників вісім є пенсіонерами. Деякі громадяни, вийшовши на заслужений відпочинок, хочуть за рахунок людського здоров'я та родинного спокою отримувати додаткові кошти до пенсії.

За таким принципом діяв і 70-річна житомирянка, яка вирішила виготовленням і продажем горілки «допомагати дітям». Під час візиту до неї в квартиру специфічний запах з кухні не залишав сумнівів, що правоохоронці потрапили на процес приготування продукту. І дійсно, на плиті пенсіонерки парував самогонний апарат.

Зрозумівши, що викрутитися їй не вдасться, жінці не залишалося нічого іншого, як мирно спостерігати за вилученням пляшок з уже готовим самогоном. «Варення» правоохоронці вилили в каналізаційний люк на подвір'ї пенсіонерки на очах у зацікавлених сусідів.

Однак слід відзначити, що загальний осуд не є єдиним покаранням для таких «підприємців», адже за статтею 203 Кримінального кодексу України (заняття забороненими видами господарської діяльності) передбачено покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!