Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Тернопільщині злодій намагався вкрасти гірлянди з головної ялинки
 
2-01-2011, 13:23  Суспільство

На Тернопільщині злодій намагався вкрасти гірлянди з головної ялинки

 
41-річного жителя міста Підгайці затримали під час крадіжки в 4 години ранку.

На Тернопільщині злодій намагався вкрасти гірлянди з головної ялинки



У Тернопільській області затримали зловмисника, який напередодні Нового року намагався вкрасти з головної ялинки міста Підгайці гірлянди вартістю 900 тис грн.

Як повідомили у відділі громадських зв'язків обласного управління міліції, 41-річний місцевий житель підійшов до ялинки близько 4-х годин ранку. Знімаючи першу гірлянду, чоловік розхитав 9-метрову ялинку, чим привернув увагу правоохоронців, що охороняли її.
Побачивши в руках чоловіка гірлянду, міліціонери затримали злодія, хоча той і пояснював, що просто хотів спробувати, наскільки міцно закріплені гірлянди на ялинці.

Також у відділі громадських зв'язків додали, що в Тернополі в Новий рік громадський порядок забезпечували 50 працівників міської міліції, в тому числі з підрозділів "Беркут" і "Грифон".

Правоохоронцям допомагали військовослужбовці внутрішніх військ і дружинники. Резонансних злочинів у Новорічну ніч не зафіксовано, свято, за даними правоохоронців, жителі Тернополя відсвяткували спокійно.

На центральній площі Нью-Йорка Рокфеллер-плаза запалили вогні головної різдвяної ялинки США, висота якої в цьому році становить 22,5 м.
За матеріалами DELFI

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!