Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На якому поверсі краще жити?
 
8-01-2011, 23:36  Суспільство

На якому поверсі краще жити?

 
З'ясували, що жити високо - шкідливо для здоров'я. Вся справа в тому, що для нормальної життєдіяльності організму необхідний певний рівень магнітного поля Землі. Якщо воно слабшає, то у людини з'являються серйозні проблеми зі здоров'ям.

На якому поверсі краще жити?



Фахівці всебічно вивчили цю проблему, і виявилося, що вище 7-го поверху ослаблення магнітного поля таке, що воно негативно впливає на здоров'я. Коефіцієнт ослаблення не є санітарною нормою, але пониження поля в два рази вже шкідливо.

Крім того, лікарі вирішили, як впливає на поле матеріал, з якого побудований будинок. Так, бетон послаблює поле приблизно на 10%, цегла - на 7%, а дерево всього на 1%. Але ви не знайдете жодного багато поверхового будинку який побудований з дерева.

Так що якщо у Вас з'явиться необхідність оцінити частку в квартирі і визначити її фінансовий еквівалент, то на ці фактори варто звернути увагу фахівців, адже ослаблене геомагнітне поле шкодить серцево-судинній, нервовій та імунній системі, створюючи організму додаткові навантаження.
За матеріалами zagorodna.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!