Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Більше 10 000 людей поділилися в інтернеті відгуками про товари, послуги і персони
 
10-01-2011, 01:07  Суспільство

Більше 10 000 людей поділилися в інтернеті відгуками про товари, послуги і персони

 
У середині 2009 року на теренах уанету з'явився «народний» довідник про всілякі товари, послуги і навіть людей - сайт відгуків ТОнеТО.

0



На сторінках цього сайту людям пропонувалося оцінити якість товарів та послуг (а також персон) за п'ятибальною шкалою з десятковим подрібненням і оригінальними назвами оцінок. При цьому існувала можливість задати питання, або просто висловитися без оцінки.

Ідея об'єднати під дахом одного сайту відгуки про все відносно нова і, можна навіть сказати, революційна. Може, тому, мало-хто міг припустити, що вона буде активно підтримана інтернет - користувачами. Настільки активно, що сьогодні, після закінчення півроку з дня запуску, сайт святкує перетин п'ятитисячного кордону - рівно стільки людей захотіло поділитися своїми враженнями, позитивним або негативним досвідом.

При цьому організатори відразу зробили акцент на тому, що на сайті існує сувора модерація з метою відсіювання реклами та антиреклами. Не обійшлося і без хакерської атаки - не всім припала до душі сувора критика користувачів.

Все обійшлося, і сьогодні база відгуків продовжує збільшуватися щодня і навіть щогодини. На сьогодні на сайті можна знайти відгуки про дитячі коляски, відгуки про мобільні телефони, і ще багато-багато інших відгуків. При цьому сайт постійно допрацьовується і вдосконалюється, щоб стати простіше ближче і зрозуміліше своїм користувачам. З останніх доопрацювань - покращена навігація та пошук, додані бренди в розділи каталогів. Тепер залишити відгук або прочитати чиясь думка стало ще простіше і приємніше.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!