Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дива трапляються і в Житомирі.
 
17-01-2011, 14:58  Суспільство

Дива трапляються і в Житомирі.

 
Сьогодні наша держава не може забезпечити своїх громадян житлом, чи заробітною платою яка б дозволила це житло купити. Але створити проблеми з узаконенням житла якщо ми самі його побудували чи добудували – без проблем.

Дива трапляються і в Житомирі.



Я, як і багато наших співвітчизників, зрозуміла, що квартиру отримати тепер неможливо, тому у житловому питанні варто розраховувати лише на себе.

Отож, як тільки з’явилася можливість поїхати на практику за кордон, відразу скористалася нею. Щоправда за 6 місяців стипендії отримала не так вже й багато, але принаймні на половину будинку в містечку неподалік від Житомира вистачило. Поступово зробили добудови до своєї оселі, підвели воду, природній газ. Увесь цей час отримували всі необхідні дозволи. Та коли постало питання про оформлення добудови в бюро технічної інвентаризації, виявилося, що закони змінились. Спочатку потрібно було приватизувати землю. Чотири сотки землі ми приватизовували аж 3 роки… А потрібно було встигнути до 31 грудня 2010 року подати документи і отримати сертифікат на незаконну забудову. В подібному випадку розмір штрафу був би мінімальним, а коли ні… Я вже думала чудес не буває, та помилялася. 30 листопада 2010 року я отримала сертифікат на землю, а 30 грудня цього ж року – сертифікат відповідності державним будівельним нормам, стандартам та правилам. Це був справжній новорічний подарунок.

Хочу подякувати працівникам ТОВ "Едем-ЛТД" які швидко та якісно допомогли з виготовленням необхідної документації. А також, окрема подяка, Головному спеціалісту сектору аналітичного забезпечення та ліцензування, Житомирської державної архітектурно-будівельної інспекції, Шкурак Марині Миколаївні та головним державним інспекторам житомирського відділу архітектурно-будівельного контролю Магдюку Олександру Аполлоновичу й Хітричу Борису Михайловичу. Велике вам спасибі за терпіння та розуміння. Успіхів у праці і всього найкращого.
Тетяна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!