Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира не знає, куди йдуть гроші програми «Турбота»
 
18-01-2011, 22:22  Суспільство

Влада Житомира не знає, куди йдуть гроші програми «Турбота»

 
Мер Житомира Володимир Дебой, під час наради з керівниками сфери торгівлі та громадського харчування, відчитав керівників торгових мереж і магазинів за те, що в торговельних залах до цих пір знаходяться прозорі урни для пожертвувань з логотипом «Турбота».

Влада Житомира не знає, куди йдуть гроші програми «Турбота»



«Міська влада нічого не знає про ці ящики для пожертвувань. Куди йдуть ці гроші, комусь в кишені або куди ще. Нехай це буде на їх совісті. Вибори закінчилися, а ящики до цих пір стоять. Людина кинула копійку з надією на те, що ці гроші дійсно потраплять до нужденної людини », - сказав Володимир Дебой.

Керівники торгових закладів пояснили, що ящики з грошима знаходяться на складах, але за ними ніхто не приходить.

«Значить треба знайти людей, які стоять за цим. Якщо ж вони не знайдуться - оформити необхідні документи і використовувати ці гроші у благодійних цілях », - відповів мер міста.

Нагадаємо, Житомирська міська програма «Турбота» була ініційована влітку 2009 року екс-мером Вірою Шелудченко для надання благодійної допомоги пенсіонерам, одиноким і малозабезпеченим.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!