Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира має намір упорядкувати територію колишнього ЗАГСу
 
19-01-2011, 22:24  Суспільство

Влада Житомира має намір упорядкувати територію колишнього ЗАГСу

 
Першочергові завдання міської влади Житомира це благоустрій територій міста, в тому числі і території прилеглої до будівлі колишнього РАГСу.

Влада Житомира має намір упорядкувати територію колишнього ЗАГСу



Про це радіостанції «Житомирська хвиля» повідомив заступник мера Микола Боровець.

- Це місце має бути світлим та урочистим, - зазначив Боровець, і додав: «Я вам скажу чесно: у сільських клубах весільні салони виглядають краще, ніж у нас, в обласному центрі. Крім того, є ще одне питання: стоянка біля РАГСу. Я просив би терміново вивчити це питання: чия ця стоянка і кому вона належить ».

Міська влада Житомира вже найближчим часом збирається активно попрацювати над благоустроєм території РАГСу.

- Ми з того місця будемо робити таку прилеглу до РАГСу територію, де буде вільний майданчик - щоб, коли приїде весілля, його можна було там добре зустріти і провести в приміщення. Щоб все це було культурно. А то можна доїхати до РАГСу, там на майданчику стоянка транспорту, де хтось заробляє гроші. І там ми також будемо наводити порядок - поділився планами Микола Боровець.


Нагадаємо, в травні 2008 року, центральний РАГС (точніше його частина) переїхав з приміщення по вулиці Велика Бердичівська, 61/18 в приміщення на площі Соборній, 1, де розташований суд.

Переїзд був пов'язаний з тим, що будівля по вул.Бердичівська знаходиться в аварійному стані. Ремонтні роботи коштують дуже дорого: реконструкція повинна початися зі зміцнення фундаменту. А фінансувати ремонт повинен міський бюджет так-як будівля знаходиться в комунальній власності. Ускладнюється проведення ремонту і тим, що будівля є пам'яткою архітектури.
За матеріалами: Житомирська хвиля

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!