Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » "Січневі" діти
 
21-01-2011, 22:06  Суспільство

"Січневі" діти

 
Астрологи стверджують, що час року, в який народжується людина, впливає на те, як у подальшому буде складатися її життя.

"Січневі" діти



На думку астрологів, діти, народжені взимку, більші, а в майбутньому стають розумнішими і успішнішими. "Січневі" діти терплячі і витримані. Всі неприємності переносять стоїчно, важко діляться сокровенним навіть з найближчими.

"Січневі" дівчата мають твердий, "чоловічий" характер, потайливі і самостійні. Горді і понад усе цінують незалежність. З ними важко в сімейному житті через їх постійне прагнення до лідерства, але вони віддані дружини і завжди готові підтримати чоловіка. До того ж "січневі" жінки гарні кулінарки, але зовсім не люблять займатися прибиранням, роблять це з потреби.

"Січневі" хлопчики: мужні і справедливі люди, на них можна покластися в скрутну хвилину. Рішучі у своїх вчинках, вони часто ведуть себе необачно, схильні до невиправданого ризику. Поблажливі до слабших, поважні і ввічливі з жінками, здатні на всепрощення. Дуже горді, володіють сильною волею. Прекрасні сім'янини.

"Січневих" дітей краще називати "м'якими" іменами, щоб нейтралізувати їх зайву твердість характеру і стримати їх гординю.

Дівчаткам підійдуть імена: Онися, Анастасія, Ася, Людмила, Любов, Лілія, Зоя, Ірина, Наталя.

Хлопцям підійдуть імена: Григорій, Петро, Данило, Гнат, Євген, Ілля, Віктор, Володимир, Василь.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!