Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області сапери знищили майже 1300 мін, гранат і снарядів
 
24-01-2011, 12:52  Суспільство

У Житомирській області сапери знищили майже 1300 мін, гранат і снарядів

 
У Житомирській області групою піротехнічних робіт у 2010 році був здійснений 241 виїзд на виконання термінових заявок по знешкодженню вибухонебезпечних предметів, у ході яких знищено 1267 одиниць різних боєприпасів.

У Житомирській області сапери знищили майже 1300 мін, гранат і снарядів



Про це зазначалося на підсумковій нараді, що відбувся в Головному управління МНС у Житомирській області 21 січня, - повідомляє прес-служба ГУ МНС в області.

Однією з найгостріших для області залишається проблема колишнього Ігнатпольского військового полігону загальною площею 1,6 тисяч гектарів, розташованого на території трьох районів - Коростенського, Лугинського та Овруцького Житомирської області.

У рамках виконання Державної цільової соціальної програми протимінної діяльності МНС України на 2009-2014 роки та відповідного Плану реалізації в межах Житомирської області, піротехнічний підрозділ виконує завдання по суцільній очистці від вибухонебезпечних предметів зазначеної території. Щодня група саперів працює в напруженому режимі. За рік очищено територію площею 97 га, виявлено і знищено 2 тисячі 575 одиниць вибухонебезпечних предметів різних типів, видів і калібрів.

Рятувальники Житомирщини надавали допомогу не тільки населенню Поліського краю, а й жителям інших регіонів та держав. Так, МНСівці області брали участь у ліквідації надзвичайних ситуацій, пов'язаних із повенями в Республіці Польща та Чернівецької області. Завдяки їхній мужності, високій професійній підготовці та злагодженості вдалося запобігти поширенню негативних наслідків.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!