Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Алло, це рибки?
 
24-01-2011, 23:17  Суспільство

Алло, це рибки?

 
З появою мобільних телефонів, телефонні будки в багатьох містах залишаються незатребуваними. Десь це застарілий атрибут будь-якої міського середовища просто-напросто зносять з лиця землі, а десь перетворюють на твір мистецтва. Ось, наприклад, у французькому Ліоні звичайну телефонну будку перетворили на ... акваріум.

Алло, це рибки?



У цій телефонній кабінці крім телефонного апарата є вода, кілька справжніх рибок і водорості. Двері в кабінку, зрозуміло, не відкриваються, але рибкам напевно можна зателефонувати. Шкода, що вони не вміють розмовляти і нічого не зможуть сказати вам у трубку. Зате їх можна фотографувати. Особливо чудовий цей акваріум вночі, тому що усередині все там шикарно світиться.

Ця незвичайна ідея належить художникам Бенуа Deseille і Бенедетто Bufalino, які придумали цю інсталяцію для Ліонського фестивалю світла у Франції. Ідея, безумовно, кумедна, благо ні в кого не виникає бажання розбити її або якимось чином потривожити мешканців акваріума.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!