Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі до весни обіцяють вирівняти дороги кращі, ніж вони були
 
28-01-2011, 00:21  Суспільство

У Житомирі до весни обіцяють вирівняти дороги кращі, ніж вони були

 
Після планового та аварійного ремонту вулиці Житомира до весни повинні бути відновлені краще, ніж вони були.

У Житомирі до весни обіцяють вирівняти дороги кращі, ніж вони були



Таке завдання дорожнім службам міста під час робочої наради в Житомирській мерії дав мер Володимир Дебой.

«Звертаюся до всіх служб, які зараз роблять ремонт, особливо плановий - водоканал, теплокомуненерго, дорожні служби. Ви повинні в першу чергу зробити ремонт та відновлення (покриття) зараз, а навесні зробити так, щоб було ще краще. Тобто, щоб вулиця, яку перекопали, була відновлена навесні краще, ніж вона була. Не залишайте після себе бездоріжжя, аварійно-небезпечні ділянки та руїни ».

Звертаючись до керівника Управління автомобільних доріг Володимира Гаврилюка, мер вказав на численні ями, які утворилися на дорогах Житомира після потепління, сказавши при цьому:

«Прошу вас проїхати по місту і подивитися, в яких місцях вже утворилися вибоїни та ями. Шляховики служби доріг на місцях вже провели так званий ямковий ремонт, але подекуди є аварійні місця. Простежте, щоб ці ями і провали після ремонтів були усунені. Ще ні в одному місці я не побачив, щоб відновили покриття до того рівня, який був ».

Володимир Гаврилюк запевнив міського голову, що ями та вм'ятини, які утворюються на дорогах, намагаються оперативно закривати.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!