Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира придумав, як захистити дітей за допомогою сусідів.
 
29-01-2011, 10:31  Суспільство

Мер Житомира придумав, як захистити дітей за допомогою сусідів.

 
У Житомирі необхідно провести соціальну акцію під назвою «Захисти дитину».

Мер Житомира придумав, як захистити дітей за допомогою сусідів.



Таку думку під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради висловив мер Житомира Володимир Дебой.

Градоначальник вважає, що зусиль самих лише працівників служби дітей міської недостатньо, тому доречно розмістити по місту рекламні щити у вигляді соціальної реклами та інформаційного роз'яснення.

«Сьогодні в Житомирі не рідкість неблагополучні сім'ї, де діти не живуть, а виживають, - сказав Володимир Дебой. - (На щитах) повинен бути вказаний телефон «гарячої лінії», за яким змогли б передзвонити сусіди або знайомі і повідомити про проблему в родині. Безумовно, є школа. Але давайте відверто: є такі діти, які в 7-8 років не ходять до школи. Тому треба підняти суспільство до того, щоб провести в Житомирі таку акцію, і працівники (соціальних служб) могли б виїхати на місце ».

Мер Житомира хоче, щоб усе було організовано на найвищому рівні, і щоб акція «Захисти дитину» пройшла під яскравим салоганом що запам'ятовується, за типом «01 - дзвони в разі пожежі».

На думку Володимира Дебоя, в Житомирі розміщується недостатня кількість соціальної реклами, а багато бігбордів та сіті-лайтів у «межполітичний період» стоять порожні замість того, щоб привертати увагу людей до непростих «дитячих» проблем.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!