Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Олег Черпіцький вручив вже тридцять іменних стипендій
 
31-01-2011, 21:28  Суспільство

Олег Черпіцький вручив вже тридцять іменних стипендій

 
Учні Житомирського обласного педагогічного ліцею, які займають перші місця у рейтингу знань, вже три роки отримують грошове заохочення - іменні стипендії від народного депутата Олега Черпіцького.

Олег Черпіцький вручив вже тридцять іменних стипендій



«Інтелектуальних щасливчиків» визначає педагогічна рада ліцею за підсумками семестру з кожного профілю (факультету) по одному - всього шість стипендіатів у півріччя.

«Я радий долучитися до досягнень цих дітей, і в який раз підтримати їх цілеспрямованість, бажання бути кращими, розумними, а значить конкурентоспроможними» зазначив Олег Черпіцький, коментуючи проведення конкурсу «Обдарованість року».

28 січня народний депутат взяв участь у батьківських зборах ліцею, на якому куратори та викладацький колектив представили картину успішності учнів, результативність їх участі в олімпіадах і конкурсах усіх рівнів.

Людмила Корінна, директор навчального закладу подякувала Олегу Черпіцькому, який виступив ініціатором проведення конкурсу, і ось вже три роки дотримується свого слова.

Прес-служба народного депутата.

Фото Юрія Киричука.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!