Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирське трамвайно-тролейбусне управління зменшує кількість рейсів
 
5-02-2011, 10:15  Суспільство

Житомирське трамвайно-тролейбусне управління зменшує кількість рейсів

 
12-го січня виданий черговий наказ за підписом директора КП "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" В. В. Зубрицького, яким скорочується тривалість робочої зміни всіх працівників підприємства на одну годину.

Житомирське трамвайно-тролейбусне управління зменшує кількість рейсів



"Очевидно, що таке скорочення має на меті подальше зменшення кількості рейсів міського комунального електротранспорту". - Каже депутат Житомирської міськради Ігор Іваницький.

Зате, ряд торішніх документальних та публікацій з цього питання лише підтверджує: причина - недофінансування з державного бюджету ", - надумана. Справжня причина кризи комунального підприємства, стратегічно важливого для міста, криється як мінімум у безгосподарності і недієздатності існуючого його керівництва.

"Зокрема є й достатньо підстав для припущень щодо штучного доведення КП" ЖТТУ "до банкрутства, здійснюваного свідомо і цілеспрямовано за участю та в інтересах вищих посадових попередньої міської влади -. Каже Іваницький.

Влада змінилася, але, мабуть, "ще руки не дійшли". Тому продовжує пан Зубрицький "працювати" за інерцією перевіреними методами - "з хворої голови на здорову".

І проти такого "господарювання" заперечують поки лише члени незалежної профспілки - існування якої директор підприємства начебто й не помічає: саме вони ініціюють спробу вираження спільної недовіри нинішньому керівництву ЖТТУ.

А поки що 2-ге депо КП ЖТТУ так і залишається "законсервованим", а вже у квітні настає термін майнових претензій за боргами - зокрема віддавати доведеться ще чинне, хоча і в "скороченому режимі", депо № 1.
І питання так і залишається тим же, що і півроку тому: як скоро Житомир залишиться взагалі без тролейбусів?
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!