Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українським водіям скасували ТО зате призначили перездачу Прав на водіння кожні 5 років ...
 
8-02-2011, 23:40  Суспільство

Українським водіям скасували ТО зате призначили перездачу Прав на водіння кожні 5 років ...

 
Влада України хоче обмежити термін дії водійських прав, скасувати доручення та позбавляти прав водіїв, які керують автомобілем у нетверезому вигляді. Як передає ЛIГА.net, про це на прес-конференції розповів міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов.

Українським водіям скасували ТО зате призначили перездачу Прав на водіння кожні 5 років ...



Так, МВС хоче відмовитися від ідеї стягування штрафів за керування автомобілем у нетверезому стані. На думку міністра, існуючі нині штрафні санкції не приносять бажаного результату. «Санкції цієї статті потрібно робити безальтернативними - лише позбавлення прав», - заявив Могильов Анатолій.
Одночасно чиновник відзначив, що назріла необхідність ввести обмежений термін дії водійського посвідчення. За його словами, це обумовлено приведенням українського законодавства у відповідність з міжнародним. У більшості європейських країн цей термін обмежений десятьма роками. Яким він буде на Україні - 5, 10, 15, 20 років - буде вирішено в тому числі і за підсумками обговорення нововведень на сайті ДАІ. Правда Могильов забув уточнити що в ЄС люди отримують в середньому від 3500 євро на місяць, а у нас штрафи вже європейські, а заробітної плати суцільно українські. Може якщо міністру так подобатися Європа, нехай він тоді і йде в ...
Крім того, МВС України вирішує питання про відмову від довіреностей на управління транспортними засобами. В якості альтернативи пропонується такий варіант, як звернення власника транспортного засобу із заявою в ДАІ, в якому буде зазначено, хто, крім нього, може керувати його транспортним засобом.
Нагадаємо, що раніше Кабмін України виключив водійську медичну довідку з переліку документів, обов'язкових про проходження техогляду.
За матеріалами ua-banker.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!