Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичівському районі розбирають на "запчастини" залишені без нагляду будинку
 
9-02-2011, 23:18  Суспільство

У Бердичівському районі розбирають на "запчастини" залишені без нагляду будинку

 
БУДИНОЧОК У СЕЛІ


У Бердичівському районі розбирають на "запчастини" залишені без нагляду будинку



Напруженими видався для мешканців Бердичівського району період часу з 8 по 9 лютого - такої кількості заяв від них співробітники міліції не приймали вже давно. І хоча в основному люди скаржилися на факти злодійства, в найближчому часі дільничним інспекторам належить неабияк потрудитися при встановленні осіб злочинців та їх подальшому затриманні. Примітно, що хвиля крадіжок прокотилася по багатьох селах Бердичівського району, причому крали все, що погано лежить. А в окремому випадку зловмисники вирішили навіть ... вкрасти житловий будинок. По цеглинці.

Зі співробітниками Бердичівського відділення міліції зв'язався по телефону помічник чергового Маріупольського райвідділу з інформацією про те, що до них звернувся житель міста Маріуполя з незвичайним проханням - захистити його майно в смт. Гришківці. За відомістю потерпілого одна з місцевих мешканок, користуючись відсутністю господаря, в буквальному сенсі слова розбирає його батьківський будинок на будматеріали.

Також по допомогу до правоохоронних органів звернулися жителі села Сінгаївка, де з прибудови сільського будинку культури пропав розукомплектованих газовий котел, і один з мешканців села Слободище, у якого невідомі зловмисники вкрали два алюмінієві ємності і мідні труби.

Іван ФЕДОРОВ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!