Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Заступник губернатора обурений ожеледицею в центрі Житомира
 
14-02-2011, 21:23  Суспільство

Заступник губернатора обурений ожеледицею в центрі Житомира

 
Комунальні служби Житомира незадовільно прибирають майдан Корольова від снігу, де через різке похолодання утворився лід.


Заступник губернатора обурений ожеледицею в центрі Житомира



Про це під час робочої наради з питань діяльності житлово-комунальних служб Житомира 14 лютого заявив заступник губернатора Житомирської області Олександр Никитюк.

«Ми можемо навести порядок біля міської ради? Хоча б елементарний. Тому що, щоб перейти через дорогу до адміністрації, спотикаєшся на льоду і заметах. Це я до того, щоб про роботу комунальних служб судили не за формальними звітами, а за виконану роботу. Не потрібно двічі повторювати або розбирати на нарадах, зробили або не зробили. Надайте графік виконання робіт і доповідь про його виконання », - звернувся Олександр Никитюк до начальників ЖЕКів.

Як повідомив заступник мера Житомира, куратор з комунальних питань Микола Боровець, Олександр Никитюк буде частим гостем на понеділкових нарадах у мерії.



За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!