Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » До пенсії додадуть по 2,5%
 
15-02-2011, 21:51  Суспільство

До пенсії додадуть по 2,5%

 
У результаті пенсійної реформи для 95% населення покращаться параметри пенсійного забезпечення.


До пенсії додадуть по 2,5%



Про це в інтерв'ю «Главкому» сказав заступник голови Партії регіонів, народний депутат Володимир Демидко.

«Так, для 5% погіршаться (параметри пенсійного забезпечення. - ред.), але ми свідомо йдемо на це. Вищий корпус чиновництва, судді, прокурори, народні депутати - це не найбідніші люди в цій країні. Перетерплять. Президент сьогодні жорстко поставив умову: розрив між мінімальною і максимальною пенсією, який зараз доходить мало не до 100-кратного, повинен бути 9-10-кратним, це звичайна європейська норма. Тобто, пенсія народного депутата буде в 10 разів вище пенсії прибиральниці, у всіх інших - відповідно », - сказав він.

Демидко повідомив, що влада пропонує дати преференції людям, що бажають працювати після досягнення пенсійного віку. «За кожні півроку, відпрацьовані після досягнення 55-річного віку, додавати по 2,5% до розміру пенсії. Разом ви підете на пенсію в 60 років, але у вас буде на чверть більша пенсія. Є мотивація піти на пенсію пізніше? Є! », - Сказав нардеп.

Він зазначив, що в таких компенсаторах - суть будь-якої реформи. «Наприклад, йдете на пенсію на півроку пізніше - отримуєте 2,5% надбавку до пенсії, підвищуються тарифи - відповідно змінюється і система нарахування субсидій», - сказав регіонал.

За матеріалами news.mail.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!