Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мешканцям Житомира пропонують платити за квартиру на підставі неіснуючого рішення неіснуючої сесії міськради
 
18-02-2011, 16:57  Суспільство

Мешканцям Житомира пропонують платити за квартиру на підставі неіснуючого рішення неіснуючої сесії міськради

 
Мешканцям Житомира приходять квитанції з вже підвищеними тарифами. Люди бідкаються, але платять. Втім, квитанції викликають подив у багатьох житомирян, які звикли вдивлятися в цифри і вчитуватися в текст повідомлень.

0



Так ось, у квитанціях з ЖЕКу № 3 чорним по білому повідомляється, що тарифи встановлені «згідно з рішенням Житомирської міськради № 886 від 16.12.2010»

Поспішаємо повідомити, що сесії Житомирської міськради в той день просто не було. На офіційному сайті мерії можете це перевірити.

Нагадаємо, що міська рада позбавлена повноважень регулювати тарифи на комунальні послуги в Житомирі. Це право в 1992 році передано виконкому, який очолює мер Володимир Дебой. Отже, питання тарифів з обслуговування тарифів регулюються виконкомом, а значить і мером.

Виходячи з цього можна припустити, перше - в текст квитанції вкралася помилка через некомпетентність співробітників ЖЕКу.

Друге - жителів Житомира навмисне ввели в оману про спосіб прийняття рішень щодо тарифів.

У квитанції також попереджають жителів, що відповідно до закону України «Про судоустрій та статус суддів» від 07.07.2010 № 2453 розгляд справ між комунальними службами та споживачами здійснюється без виклику сторін до суду. Кримінальна відповідальність за невиконання суду: штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі строком до 3 років.

Так хто буде відповідати за підробку?!

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!