Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відбулися громадські слухання щодо подорожчання проїзду у тролейбусах і трамваях
 
18-02-2011, 17:02  Суспільство

У Житомирі відбулися громадські слухання щодо подорожчання проїзду у тролейбусах і трамваях

 
У Житомирі, в міському будинку культури, 17 лютого відбулися громадські слухання з підняття до 1,50 грн. тарифів на проїзд у міському електротранспорті.

0



Сказати, що слухань не було, не можна: був зал, були люди, що виступають і навіть питання із залу. Але ГРОМАДСЬКИХ слухань не вийшло, оскільки більшу частину залу, як і слід було очікувати, складали працівники трамвайно-тролейбусного управління, особисто зацікавлені у піднятті тарифів. Про це свідчить наївне запитання з залу молодої людини (водія або слюсаря): «А як позначиться підняття тарифів на наших зарплатах?», на що його ж колега з ТТУ відповів: «Тільки якщо буде Постанова Кабінету Міністрів».

У результаті громадські слухання були визнані такими, що відбулися, громадськість (читай - пенсіонери та працівники ТТУ) підняття тарифів підтримала, і тепер за проїзд у тролейбусі і трамваї в Житомирі доведеться викласти 1 грн. 50 коп.

Також городян «обрадували» тим, що готуються подорожчання проїзду в маршрутках і пообіцяли не змінювати вартість місячних проїзних квитків.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!