Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Володимир Дебой привітав ветерана з солідним ювілеєм
 
23-02-2011, 00:14  Суспільство

Володимир Дебой привітав ветерана з солідним ювілеєм

 
21 лютого, напередодні Дня захисника Вітчизни, міський мер Володимир Дебой привітав ветерана Бориса Туфанова з не менш важливим святом - солідним ювілеєм, повідомляє управління із зв'язків з громадськістю міської ради.

'Володимир



90 років виповнилося учора не просто громадянину Житомира, а учаснику бойових дій Великої Вітчизняної і Фінської воєн, полковнику у відставці, члену президії міської ради ветеранів.


Міський мер, вручивши ювіляру квіти і грамоту, виступив зі словами вітання: «Я бажаю тільки одного - щоб через 10 років Ви, Борисе Миколайовичу, отримали привітання Президента України зі 100-річчям. Нехай Вас оточують завжди ці близькі люди, які сьогодні прийшли вітати. Будьте здорові, щасливі і надалі виховуйте підростаючі покоління на традиціях, пронесених Вами за ці роки ».


До слів Володимира Дебой приєдналася і радник міського мера Тамара Олійник: «Нехай та зірка, яка засяяла 90 років тому, світить ще мінімум до 100! Такі люди, як Ви - золотий фонд не тільки міста, але й України. Сьогодні найтепліші та щирі слова присвячуються вам, ветеранам Великої Вітчизняної війни. Спасибі вам за перемогу, за світле життя! "


Учасники хору, близькі, друзі та знайомі зібралися, щоб привітати ювіляра. Слова подяки, пісні, вірші, радісні й сумні спогади і просто щирі побажання лунали сьогодні з приводу двох причин - 90-річчя Бориса Туфанова і наступаючого Дня захисника Вітчизни.


Борис Миколайович Туфанов - з перших днів брав участь у бойових діях Карельського фронту, двічі поранений. За мужність і відвагу нагороджений орденом Вітчизняної війни, 2-ма орденами Червоної зірки, Орденом Богдана Хмельницького 3-го ступеня, медаллю «За відвагу» та іншими медалями. Це єдиний представник з Житомира, який у 1945 році брав участь у Параді Перемоги (м. Москва).


За матеріалами Репортер Житомира

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!