Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі над головами городян нависає загроза
 
26-02-2011, 00:41  Суспільство

У Житомирі над головами городян нависає загроза

 
У Житомирі небезпека нависає над головами городян. Величезні бурульки, які виросли через постійні перепади температури, можуть у будь-який момент потрапити на голову перехожих.

У Житомирі над головами городян нависає загроза



Управління надзвичайних ситуацій звертає увагу городян, нестійкі погодні умови - відлига вдень і заморозки вночі, і значне накопичення сніжного покриву на покрівлях будинків сприяють активному утворенню бурульок і призводять до сповзання снігу, особливо зі старих будинків

Управління звертається до керівників і власникам житлових та адміністративних будівель з вимогою вжити вичерпних заходів щодо недопущення утворення бурульок і льодових наростів на дахах, очищення дахів від снігу. У разі неможливості позбутися від бурульок, забезпечити обмеження доступу громадян до небезпечних ділянок.

Разом з тим управління застерігає мешканців: йдучи повз будинки у період танення снігу, необхідно обходити ділянки, де звисають бурульки, бути особливо уважним. Проходячи ці місця, спочатку необхідно переконатися у відсутності загрози падіння льодових наростів і бурульок.

До речі, на бурульки звернув і голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський: «Моє вікно виходить на будинок піонерів. Хто звернув увагу, які висять бурульки. Мінус 10 на вулиці, йде сніг, на сонці гріється дах. Це треба щоб температура була як мінімум +11, щоб бурульки розтанули. Звертаюся до МНС: зробіть аналіз таких будинків, щоб не було нещасних випадків ».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!