Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Єдиний в Житомирі підземний перехід віддадуть торговцям?
 
28-02-2011, 20:27  Суспільство

Єдиний в Житомирі підземний перехід віддадуть торговцям?

 
Житомирський мер Володимир Дебой має намір перетворити підземний перехід біля панчішної фабрики у ще одну торговельну точку.

0



В ідеалі це повинно виглядати приблизно, як підземні переходи в київському метро, що кишать дрібними торговцями. Зараз сміливих підприємців, які готові окультурити це «злачне» для злодіїв і наркоманів місце не знайшлося.

- Ми збираємося зайнятися підземним переходом. Шукаємо підприємців, охочих там займатися торгівлею, - сказав Володимир Дебой

34-річний підприємець Віталій не бачить сенсу в такій ідеї. Перехід знаходиться в недалекому сусідстві від ринку. Крім того, через нього проходять явно не такі потоки людей, як у київському метро.

- Робити торгову точку заради продажу одного гулівера не має сенсу. Крім того, я гадаю, що якщо міська влада дозволить нам торгувати там, нас зобов'яжуть його відремонтувати, а це кошти не малі. Перехід розсипається по частинах, - сказав Володимир.

Людмила, яка живе в мікрорайоні «Панчішна фабрика» до ідеї міської влади ставиться нейтрально, для неї головне щоб ходити через перехід було безпечно.

- Дуже страшно ходити переходом. Щоб там не зробили, але якщо можна буде спокійно ходити, то це буде добре. А торгувати, чи ні мені все одно, - каже Людмила.


Нагадаємо, в минулому році на початку червня жителі мікрорайону «Панчішна фабрика» провели акцію «За безпеку пішоходів», приводом для якої послужила чергова трагедія - загибель 23-річного хлопця в результаті страшного ДТП, що трапилося на початку травня в районі єдиного в місті підземного переходу біля панчішної фабрики.

Вони вимагали від влади відремонтувати єдиний у місті підземний перехід. У тексті звернення до влади говорилося про те, що єдиний у місті підземний перехід, розташований на даній ділянці дороги, доведений до жахливого стану. Пішоходи не хочуть користуватися ним не тільки вночі, але навіть і вдень. Такий стан справ змушує їх вибирати більш небезпечний шлях через дорогу, що неодноразово призводило до людських жертв.
За матеріалами: 20 хвилин

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!