Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві пройшла закрита презентація комплексу Оноре де Бальзака
 
10-03-2011, 23:37  Суспільство

У Бердичеві пройшла закрита презентація комплексу Оноре де Бальзака

 
У передмісті Бердичева в заміському клубі «У свата» пройшла закрита презентація комплексу Оноре де Бальзака. На презентацію були запрошені багаті люди Бердичева в кількості 27 чоловік, перед ними виступив власник комплексу, а також представник посольства Франції в Україні. Кожен з присутніх бердичівців отримав презентаційний альбом комплексу Оноре де Бальзака, а також подарунки з Франції - зразки парфумерії та музичну шкатулку-шарманку, що програє відомі французькі мелодії. Так само перед бердічевлянами виступили представники київської фірми, що займається комерціалізацією об'єкта.

У Бердичеві пройшла закрита презентація комплексу Оноре де Бальзака



Учасникам презентації були запропоновані 14 квартир, на 5, 6 і 7 поверхах комплексу. Найменша квартира має площу 52 метри квадратних, найбільша - 274 метри квадратних. Представники київської фірми розповіли про умови оренди торгової площі в комплексі.

Після презентації почався невеликий концерт французької музики та фуршет. На презентації було укладено три попередніх угоди про купівлю апартаментів в комплексі.

Валентин БОРТНИК

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!