Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ліфтові картки скасують, якщо тільки житомиряни домовляться
 
21-03-2011, 23:02  Суспільство

Ліфтові картки скасують, якщо тільки житомиряни домовляться

 
У багатоповерхових будинках Житомира скасовано ліфтові картки. Таке рішення було прийнято на сесії Житомирської міськради більшістю голосів депутатів. Мова йде про відмову від користування ліфтами по картковій системі, що діяла в Житомирі останні 6 років.

0



Тепер в Житомирі скасують картки в під'їздах багатоповерхівок, якщо більше половини їх мешканців, що проживають з другого по останній поверх, напишуть заяву про відмову від карток. При цьому всі бажаючі можуть також залишитися на ліфтовій картковій системі. У Житомирі вже розпочато роз'яснювальну роботу щодо скасування ліфтових карток. Плата за користування ліфтом без карток складе 0,51 грн. за 1 кв. м житлової площі квартири або ж приблизно 20 грн. Це в кілька разів дешевше для сім'ї, ніж покупка ліфтових карток. У Житомирській області майже у всіх «хрущовках» закінчився термін експлуатації, а 450 ліфтів повністю зношені. В області затверджено програму, яка спрямована на поліпшення сфери ЖКГ. Нею передбачені заходи в цілому на 369 млн. грн. На нинішній рік. З цих коштів 17 млн. грн. будуть витрачені на заміну старих ліфтів.
Джерело: stroy-ua.net

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!