Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Головний імунолог Києва порадив українцям "закривати вікна-двері і менше по вулицях шлятися" через радіацію з "Фукусіма-1"
 
25-03-2011, 09:07  Суспільство

Головний імунолог Києва порадив українцям "закривати вікна-двері і менше по вулицях шлятися" через радіацію з "Фукусіма-1"

 
Поради експерта українцям: включити в свій раціон більше білка, закривати вікна-двері і менше по вулицях шлятися ...

Головний імунолог Києва порадив українцям "закривати вікна-двері і менше по вулицях шлятися" через радіацію з "Фукусіма-1"



«При реакціях, які відбувалися в японському реакторі, йде викид короткоживучих елементів - радіоактивного йоду, який розпадається через вісім днів. Так що особливих проблем бути не повинно, - заявив у коментарі «ForUm'у» директор Київського центру імунології, головний спеціаліст з питань клінічної імунології Головного управління охорони здоров'я Києва Олег Назар. - Тим не менше, відповідаючи на запитання, що може дати нам ця незрозуміла радіація - зниження імунної системи. Тобто, люди якийсь час будуть млявими і слабкими ».

«Щоб уникнути цього не дуже приємного стану я рекомендую включити в свій раціон більше білка - м'ясо, сир, твердий сир і клітковину - капусту, яблука, які добре сорбують радіонукліди. І все, - додав експерт. - Ще закривати вікна-двері і менше по вулицях шлятися ».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!