Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Дніпропетровську відкрився перший дитячий «магазин без грошей»
 
1-04-2011, 13:57  Суспільство

У Дніпропетровську відкрився перший дитячий «магазин без грошей»

 
У Дніпропетровську відкрився перший в Україні «магазин без грошей» - це практично безкоштовна комісіонка - обмінник одягу дитячої.

Ноу-хау придумали, і про нього розповіли журналістам, члени Профспілки домогосподарок Україні, щоб полегшити матеріальне життя жінок, які нещодавно стали мамами.
У Дніпропетровську відкрився перший дитячий «магазин без грошей»

За словами членів профспілки, магазин викликав справжній ажіотаж, зараз до нього приходять мами з усього міста, радіючи такій економічною можливості отримати практично новий дитячий одяг для своїх малюків.

У магазині можна знайти все: від дитячих велосипедів та колясок до м'яких іграшок і брязкалець. Для зручності працює диспетчерський пункт - по телефону жінки зможуть отримати інформацію, чи є в наявності потрібна одяг.

«Такі магазини-обмінники ми збираємося зробити в кожному районі. Нам просто потрібні приміщення, зараз ми активно займаємося їх пошуком. Потрібна адже невелика порожня кімната, окреме приміщення, в якому можна зберігати одяг та інші речі », - зазначила член Профспілки Оксана Сизоненко.

Поки такий пункт у Дніпропетровську тільки один, але зовсім скоро «магазин без грошей» з'явиться в Самарському районі міста.


winked wink

Прийти и обменять товар может каждый или для этого существует какой-то договор?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!