Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ну дуже гарна господиня!
 
3-04-2011, 21:09  Суспільство

Ну дуже гарна господиня!

 
Прийшла весна. Пташки радісно співають, від чого ранішнє пробудження стає приємним, а день обіцяє бути вдалим. І нічого страшного, що ми живемо на 3 поверсі багатоповерхівки в центрі міста – пташиний спів чути і в нашій квартирі.

Ну дуже гарна господиня!



Мабуть людям, приватний будинок яких розмістився навпроти нашого житла, як і багатьом їх сусідам, цей спів чути набагато краще. А ще вони мають невеличкий шматочок землі, на якому ростуть проліски… Але навколо приватного будинку, на городі, потрібно наводити лад. І не важливо, що вже більше місяця всі ЗМІ повідомляють про штрафи за спалювання листя і сміття – справжній господині головне прибрати все вчасно!

От і прибирають наші сусіди. І не так багато того сміття, тільки палять вони його три дні поспіль. Може ще й вчора палили б, та дощ завадив. А урни зі сміттям зовсім поруч, і вивозять те сміття вчасно, хіба так складно винести? Не було б необхідності палити. І що найобразливіше – дим іде не до їх в подвір’я і будинок, а в наші вікна… А господиня закінчивши прибирання неспішно пішла у своїх справах, залишивши нас на одинці з чудовими ароматами.

Нещодавно прочитала на форумі – «нехай би вони в себе в будинку те все палили». Цілком згодна. Невже доросла жінка, в якої 2 доньки і маленький внук, не розуміє що завдає такими своїми вчинками шкоду не лише своїй родині, а й людям які проживають поруч?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!