Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські чиновники показали двірникам приклад, як треба прибирати вулиці міста.
 
7-04-2011, 01:02  Суспільство

Житомирські чиновники показали двірникам приклад, як треба прибирати вулиці міста.

 
Сьогодні в Житомирі почалося заплановане загальноміське прибирання, в якому взяли участь начальники та управлінці комунальних служб міста.

Житомирські чиновники показали двірникам приклад, як треба прибирати вулиці міста.



Як повідомили в управлінні у зв'язках з громадськістю житомирської міськради, сьогодні, 6 квітня, працівники управління житлового та комунального господарства вирішили самостійно зайнятися очищенням територій від сміття, закликаючи до допомоги і житомирян.

Почали роботи з Київського шосе. Адже це - головний в'їзд до Житомира, візитка і обличчя міста.

- Сьогодні відповідно до розпорядження міського голови Володимира Дебоя, і рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради ми почали загальноміське прибирання з метою приведення в норму стану міста до початку Великодніх свят. У роботі задіяні комунальні підприємства, управління комунального та житлового господарства, представники ЖЕК № 9, солдати військової частини. Таким чином ми подаємо приклад людям, щоб вони не залишалися байдужими і допомагали очищати місто від сміття, - зазначила начальник управління житлового господарства міської ради Світлана Півоварова.

Проте, мало хто з житомирян (принаймні тих, у приватних секторах яких здійснювалася санітарне прибирання та обрізання зайвих гілок) приступив до роботи.

- Ми не можемо за рахунок міського бюджету виділяти мільйони, щоб вивозити сміття, викинуте на траси, узбіччя або просто за огорожу приватного сектора, - додала Світлана Пивоварова і закликала житомирян не смітити на вулицях, а жителям приватного сектора - укладати договори на вивезення сміття.

Офіційне отримання місця, звідки одна з 5 служб працюючих у місті, забирає сміття, коштує всього 2 гривні.

Сумним є те, що незважаючи на наявність великої кількості таких договорів, проплат дуже мало. Таким чином більшість сміття і побутових відходів житомирян сьогодні ми можемо побачити в лісах, на трасах, по територіях приватних секторів, на прибирання яких місто витрачає великі кошти.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!