Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українці найбільше крадуть в Інтернеті
 
18-04-2011, 18:29  Суспільство

Українці найбільше крадуть в Інтернеті

 
На замовлення Торгового представництва Сполучених Штатів Америки був складений черговий рейтинг "чорних" сайтів, які займаються нелегальним розповсюдженням музичної продукції в мережі Інтернет. Відзначимо, що в цьому переліку опинився і ряд українських сайтів, у тому числі файлообмінна мережа ex.ua.

0



Росіяни також не залишилися осторонь. До рейтингу сайтів потрапила російська соціальна мережа ВКонтакте. Крім цього, у списку фігурують китайська пошукова система Baidu і німецька файлообмінна мережа RapidShare.

Між тим, фахівці стверджують, що Торговельне представництво США не може впливати на сайти, які внесені до списку RIAA (Американська асоціація звукозапису). Але, між тим, чиновники можуть продовжувати тиснути на українську владу, спираючись на той факт, що Україна займає одну з провідних позицій на піратському аудіоринку.

Якщо ситуація в самий найближчий час не видозміниться, Україні буде включена в "злісний" список 301, а це вже може загрожувати України серйозними штрафними санкціями.

За матеріалами mirineta.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!