Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Брючний бум
 
25-04-2011, 23:48  Суспільство

Брючний бум

 
У новому сезоні дизайнери постаралися заплутати народ: стільки штанів різних придумали! І з чим тепер їх комбінувати? No stress! Розкриваємо секрети створення самих різних комплектів для всіх типів фігури.

Брючний бум



Завужені брюки
Вузькі, сильно обтягуючі брюки - джинсові, шкіряні або з вовни з додаванням стрейчевих і металізованих ниток - з'явилися в колекціях одночасно з жакетами чіткого крою з вираженою формою плечей. Що цілком логічно: ці предмети складаються в бездоганний союз з функціональної і стилістичної точки зору. Укорочений жакет з вузькими брюками - безпрограшний комплект, який додасть образу динаміки, впишеться в будь-який час доби, а також у не самий суворий робочий дрес-код.
У поєднанні з вільною футболкою з принтом образ змінюється на молодіжний і демократичний - це стиль першої половини 80-х. Завершальною деталлю будуть балетки або ботильйони на досить високому підборі.
Вільний і розслаблений спосіб ті ж вузькі брюки створюють з довгим трикотажним светром або кардіганом. Трикотаж в цьому сезоні відрізняється об'ємними деталями (наприклад, великим коміром або капюшоном) і часто - аcімметрія у крої: верх у вигляді м'якого кокона служить контрастом лаконічному гладкому низу, особливо якщо в брюк тканини присутній блиск.

Перші два поєднання особливо підійдуть власницям фігури «перевернутий трикутник», останнє - худорлявим «прямокутникам». Також вузькі прямі брюки можуть собі дозволити стрункі «пісочний годинник». Класичним «трикутниками» з вибором таких штанів варто бути обережніше.

«Гаучо» або кюлоти
Повернення широких укорочених штанів, таких як призабуті «гаучо», пов'язане з розвитком тенденції на обволікаючий, такий що не стискує рухів одяг з м'яких тканин. Укорочені брюки «гаучо» у цьому сезоні пропонують якраз виключно з комфортних матеріалів: м'якого джерсі, фланелі і легких твіди коричневих, сірих і чорних відтінків.

«Гаучо», або кюлоти, - одна з найбільш універсальних моделей сезону, і не тільки тому, що вони добре комбінуються і маскують зайві кілограми в районі стегон. Вони являють собою компроміс між такими полярними предметами гардеробу, як спідниця і брюки, що значно розширює сферу їх застосування. Так, у поєднанні з маленьким жакетом з чіткою лінією плечей (комплект можна доповнити ременем) виходить зібраний, але неформальний робочий образ. Більш демократичний образ складається, якщо додати до штанів жакет з рукавами ¾ і м'якою лінією плечей. А поєднання «гаучо» з об'ємним трикотажем дозволяє створити відчуття невимушеності і дачного комфорту.

Таке вбрання підійде власницям фігур типу «трикутник» і «пісочний годинник» за умови, що «гаучо» зроблені з легкої м'якої тканини, тоді вони будуть маскувати, а не «розширювати» стегна. А взагалі за умови правильно підібраного трикотажу така універсальна комбінація підійде будь-якій фігурі.

Укорочені брюки
Укорочені, широкі вгорі і завужені до кісточки брюки з легких шерстяних тканин, мабуть, будуть однією з найбільш фінансово успішних ідей сезону. Ці штани традиційно люблять жінки різного віку і комплекцій за те, що вони добре комбінуються, легко змінюють образ - від зібраного робітника до недбало-демократичного. І, нарешті, за те, що в залежності від ваги і товщини тканини змінюють у потрібну сторону пропорції фігури. Штани з м'яких, добре драпіруючихся тканин маскують зайві кілограми на стегнах, у той час як моделі з більш щільних тканин і з великими кишенями роблять цю частину фігури більш об'ємною.
Кольори широких звужених штанів в цьому сезоні теж в основному «комерційні», добре пристосовуються до будь-якого гардероба: нейтрально бежеві, популярного в цьому сезоні відтінку глазурованого каштана, сірі.
Щоб створити діловий стиль, широкі завужені брюки можна поєднувати з невеликими, чіткого крою жакетами. Для створення більш м'якого повсякденного варіанту, штани можна поєднувати з укороченим в'язаним жакетом з широким в проймі рукавом. Куртка з хутряним коміром та манжетами у поєднанні з цією моделлю допоможе створити більш артистично-богемний вигляд, відповідний для вечірніх заходів. До речі, жінкам мініатюрного зросту варто поєднувати брюки з взуттям того ж кольору, щоб візуально «не ділити» ногу.

Східні шаровари
Широкі шаровари в східному стилі, які актуальні вже кілька сезонів, цієї осені пропонують переважно з тонких люксових тканин: сатин, шовк, невагомих твідів та вовни. Кольори - переважно «комерційні» і добре комбінуються: сірий, чорний, молочно-білий, багаті відтінки темно-синього. І фактура матеріалів, і колірна гамма говорять про те, що ця модель призначена для вечора - як альтернатива вечірнім шовковим спідницям. Комбінувати шаровари найкраще, пам'ятаючи про актуальну зараз тенденції «з'єднання Сходу і Заходу»: якщо штани несуть в собі східний колорит, то верх повинен бути підкреслено урбаністичним. Так, з шароварами буде добре поєднуватися шкіряна «косуха» - вийде динамічний образ у стилі 80-х. Хутряний жакет складе з шароварами непоганий дует у дусі пізніх 90-х, «хіпі де люкс» - ця невимушена комбінація підійде для вечірнього заходу. Разом з трикотажним жакетом з капюшоном шаровари складуть комплект на кожен день, втім, шовкова тканина штанів додасть цьому комплекту святкову інтонацію.

Східні шаровари мають ту ж гідність, що й широкі брюки з м'яких тканин: вони обволікають, маскують фігуру в районі стегон. І з цієї причини йдуть практично всім. І тільки дуже худим і мініатюрним пані слід уникати цієї моделі.

Штани-шаровари на манжеті
Досить широкі штани, перехоплені в районі щиколоток манжетами, - близькі родичі східних шароварів. Однак їх шиють з інших тканин, вони не так рясно драпіруються і з цієї причини є переважно зовсім іншого варіантом, більш демократичним і повсякденним.
Штани на широкій манжеті пропонують переважно з щільних тканин: джинсових, вовняних. Відтінки - нейтральні «земні», сині та чорні. Втім, шаровари на манжеті можуть бути зроблені і з щільного шовку - тоді модель різко змінить характер, перетворившись з «етнічно-екологічної» в «спортивно-вечірню».
Найкраще шаровари на манжеті поєднуються з верхом в розслаблено-демократичному стилі, а от чітко скроєні суворі жакети - не самий вдалий для них альянс. Якщо вже жакет, то з плавними обрисами - із згладженою лінією плечей і довгими округленими лацканами.

Інше відповідне поєднання - жакет з елементами військового мундира: металевими ґудзиками, погони. Проте військові деталі тут використовуються не в «суворій армійському порядку», а в «вільному режимі»: асиметрія, округлі деталі, асоціації з «косухою». Поєднання шароварів з довгим трикотажним светром з капюшоном і глибоким вирізом повністю відповідає актуальною в цьому сезоні темі «одяг-кокон». Шаровари на манжеті в першу чергу підійдуть власницям струнких кісточок (як тільки ця частина ноги акцентується широкою поперечною лінією).

Штани-джодпури
Штани-джодпури (за назвою індійського міста Джодпур) за характером, походженням і функціональним призначенням близькі до широких східним шароварів. Навіть якщо їх поєднувати зі строгими укороченими жакетами, образ вийде, швидше, вечірній або розслаблений, ніж строгий і діловий. Найпопулярнішими тканинами для цієї моделі є сатин, джерсі з блиском, тонка вовна та інші тонкі матеріали з ефектом «вологої» поверхні. Більш демократично виглядає модель джодпурів з тонкої джинсової тканини.

Оскільки джодпури не мають такого обсягу, як східні шаровари, з ними більш логічно виглядатимуть невеликі жакети з чіткою лінією плечей - ця комбінація підійде для створення вечірнього елегантного і злегка недбалого образу. Ще більш невимушений образ складається при поєднанні джодпурів з жакетом, що має рукав ¾. Жакет в стилі «косухи» з гострими плечима додасть динаміки і врівноважить східну плавність ліній штанів. «Пісочним годинникам» дуже підійде така комбінація. Як і багато інших моделей штанів цього сезону, джодпури мають властивість змінювати пропорції фігури. Зокрема, акцентувати увагу на стегнах. Тому власницям фігур типу «трикутник» варто звертати увагу лише на моделі з найбільш м'яких струмуючих тканин, які спадають і не створюють додатковий об'єм.

Що ж, у моді немає абсолютно жорстких законів - це знає кожен дизайнер. А найкращі поєднання виходять на межі ризику. Так що ризикуйте, адже хто не ризикує, той не п'є шампанського!
Автор: Світлана Александрова TerraWoman.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!