Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі даішники вчать дітей дитячого садка правилами дорожнього руху
 
30-04-2011, 10:06  Суспільство

У Житомирі даішники вчать дітей дитячого садка правилами дорожнього руху

 
У Житомирі 28 квітня працівники обласного управління державної автоінспекції вчили молодих учасників дорожнього руху правилам поведінки на дорозі.

У Житомирі даішники вчать дітей дитячого садка правилами дорожнього руху



У формі ігор, загадок і конкурсів працівники ДАІ розповіли малюкам про основні правила руху на дорозі і тротуарах, показали найважливіші знаки і багато іншого.

Вихованці дитячого садка, як виявилося, теж підготувалися до зустрічі - у формі сценок, танців і співу показали, що теж добре знають правила дорожнього руху і вміють вести себе на дорозі.

За словами заступника начальника ДАІ в Житомирській області Івана Прохоренка, такі заходи є необхідними щоб привчити підростаюче покоління до правильної поведінки на дорозі.

- Чомусь усі впевнені, що тільки водії повинні знати правила дорожнього руху, але це ж не так, пішоходи в першу чергу повинні їх знати. Нам необхідно з самого дитинства привчати дітей до правильного і ввічливому поводженню на дорогах і тоді ми отримаємо хороші дивіденди у вигляді майбутніх ввічливих водіїв, - сказав Прохоренко.

Нагадаємо, цього року на дорогах Житомира вже постраждало 4 дитини. На щастя, всі вони залишилися живі.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!