Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найкращі ліки від грипу це СЕКС!
 
30-10-2009, 17:42  Суспільство

Найкращі ліки від грипу це СЕКС!

 
'Найкращі
Зменшується вірогідність грипу і простуди.

В Університеті Уїлкс (Wilkes University) в штаті Пенсільванія було проведено дослідження, згідно результатам якого у людей, що займаються сексом один або два рази на тиждень, кількість антитіл під назвою «імуноглобулін А» на 30% вище, ніж у тих, хто займається ним рідше. Ці антитіла відомі тим, що вони укріплюють імунну систему.

Знижується вага, поліпшується загальний стан.

Секс — це теж фізичні вправи. Один пристрасний статевий акт спалює 200 калорій — приблизно стільки ж, скільки 15 хвилин бігу на біговій доріжці або партія в сквош. У сексуально збудженої людини частота пульсу збільшується з 70 до 150 ударів в хвилину, так само як у спортсмена, який докладає максимальне зусилля. Крім того, скорочення м'язів під час статевого акту розробляють таз, стегна, сідниці, руки і грудну клітку. Заняття сексом також збільшує виробництво тестостерона, що веде до зміцнення кісток і м'язів.

Зменшується депресія.Такий результат дослідження, проведеного серед 293 жінок. З'ясувалося, що сексуально активні жінки, чиї партнери під час статевих актів не користувалися презервативами, були менш схильні депресії, ніж ті жінки, чиї партнери використовували презерватив. Одне з можливих пояснень такої залежності полягає в тому, що простогландин — гормон, який міститься в спермі — вбирається в жіночі статеві шляхи, регулюючи тим самим виробництво жіночих гормонів.

Обезболення. Безпосередньо перед оргазмом рівень гормону окситоцина підвищується в п'ять разів, в порівнянні з його звичайним рівнем. Це, у свою чергу, приводить до утворення эндорфинов, які надають болезаспокійливий ефект при будь-якому типі болю, починаючи від головної і кінчаючи болями при артриті і навіть мігрені. У жінок заняття сексом також приводять до виробництва естрогену, який може пригнічувати болі, пов'язані з предменструальным періодом.

Секс робить людей розумнішими. Секс корисний не тільки для тіла, але і для розуму. Про це свідчать дані дослідження, яке провів фахівець Медичного інституту Гамбурга Вернер Хабермел, передає Ananova. Учений довів, що заняття любов'ю примушують людський мозок краще працювати і роблять людей більш розумними. Секс підвищує рівень адреналіну і гормону кортизола, які стимулюють діяльність «сірої речовини».

Крім того, додаткові ін'єкції эндорфина і серотоніна, які виділяються під час оргазму, усилюють упевненість в собі.

«Секс робить вас більш розумними і допомагає вирішувати різні проблеми, абсолютно не пов'язані з особистим життям», — заявляють учені.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!