Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Про що говорить дзвінок вашого мобільника?
 
4-05-2011, 23:40  Суспільство

Про що говорить дзвінок вашого мобільника?

 
Не багато здогадуються про те, що дзвінок їх мобільника і манера говорити по ньому багато чого можуть розповісти про їх характер.
Яка мелодія лунає з вашого мобільного телефону? Пісенька мамонтеняти або важкий риф гітари? На думку психологів, тип дзвінка є значущою деталлю образу людини. Ймовірно, самі того не усвідомлюючи, ми говоримо про наш смак і амбіції, і виставляємо назовні частку свого внутрішнього світу.

0



Можливість встановити свою мелодію вважається психотерапією. Хіба це не помста, вибрати рохкання поросяти на дзвінок свого начальника?

Якщо у вас на мобільнику лунає якийсь класичний твір, коли вам хтось дзвонить, значить, у вас надто розвинене почуття міри. Ви прагнете до гармонії. Ви майже завжди все робите так, як слід. Буває, що вас долає нудьга, яка змінюється апатією, і ви починаєте копатися в собі. Однак ви дотримуєтеся правила «ранок вечора мудріший», і швидко виходите з депресії. Про що говорить дзвінок вашого мобільника?

Цілком можливо, що до класичної музики ви маєте віддалене відношення.

Для тих, хто вибирає гучну мелодію, мелодійний риф або звичайну телефонну трель, важлива надійність. Ці люди прагнуть до спокою і врівноваженості. Різкі перепади свого настрою вони намагаються не показувати.

Ви віддаєте перевагу приколам, слоганам, епатажним пісням і т.п., швидше за все навколишні бачать у вас навіжену людину. Вам це не дуже до душі, але ви зазвичай не сперечаєтесь. Вам подобається виділятися з натовпу, причому найчастіше підсвідомо. Іноді ваш смак викликає шок - настільки він не поєднується з родом ваших занять. Буває, що ви й самі розумієте, що переборщуєте.

Любителі класики західного року (Бітлз, Ролінг Стоунс і т.д.) вважають за краще, щоб все йшло за правилами. Їм подобається масштабність. Цих людей можна назвати меломанами.

Якщо у вашому телефоні звучить музика з кінохітів, це говорить про те, що ви іноді дивуєте. Про вас думають, що ви передбачувана людина, але раптом ви як здивуєте. Вам до душі дорогі і дешеві ефекти, ви прекрасно ними володієте.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!