Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тример - чудовий помічник для догляду за травою.
 
16-05-2011, 11:44  Суспільство

Тример - чудовий помічник для догляду за травою.

 
Ви стали власником дачі чи присадибної ділянки і ніяк не можете натішитися? Однак коли перша хвиля захоплення схлине, Ви можете виявити, що придбана земля знаходиться в не найкращому стані: кущі, поросль, трава і висохлі стебла можуть зіпсувати настрій кому завгодно. Однак сьогодні ми розповімо про те, як правильно вибрати і купити бензиновий або електричний тример, який в змозі значно полегшити Вашу працю.


'Тример




Тример - це спеціальний пристрій, який використовується для стрижки високої трави. За допомогою тримера Ви зможете облагородити як маленьку, так і велику територію, включаючи важкодоступні місця, в які не доберешся косою. Тримери бувають електричні і бензинові.


Кожен з них має свої недоліки і достоїнства, про які ми і плануємо Вам розповісти. При виборі виду тримера, Вам необхідно орієнтуватися на обсяг робіт. Триммер бензиновый www.trimmer.su краще, оскільки він не залежить від джерела живлення. Вам достатньо залити необхідну кількість пального і можна працювати. Однак бензинові тримери на порядок важче електричних. Також вони набагато гучніші, та й працювати з ними складніше через вібрації. Електричний тример підходь для маленьких ділянок, однак потрібно бути весь час обережним, щоб електричний кабель не потрапив під ніж. Електричний тример дозволить Вам працювати не більше 20 хвилин, в той час як бензиновий - до 45 хвилин.

В електричному тримері двигун розташований дуже низько, тому велика ймовірність електричного замикання, якщо трава мокра. Ті тримери, у яких електродвигун розташований високо, коштують набагато дорожче.


'Тример


Тримери косять траву завдяки лісці, пластиковому або сталевому ножу, або ж пильному диску. У електротримерах найчастіше використовується ліска. Краще всього, якщо в пристрої буде використовуватися автоматична подача ліски. Чим товщі ліска, тим вона довше прослужить. Якщо трава низька і тонка, ліска з успіхом впорається з нею. Однак для більш серйозних робіт краще вибирати бензиновий тример зі сталевими дисками.

Важливе значення має і потужність апарату. Якщо Вам потрібно скошувати газонну траву, то цілком підійде тример з потужністю до 500 Вт. Чим більше обсяг робіт та їх складність, тим могутніше повинен бути тример. Тример з двома ручками буде зручніше, ніж з однією, особливо якщо трава висока і жорстка.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!