Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук обіцяє святкування Дня незалежності на відреставрованому стадіоні
 
17-05-2011, 15:25  Суспільство

Житомирський губернатор Рижук обіцяє святкування Дня незалежності на відреставрованому стадіоні

 
Стадіон «Спартак» і центральний стадіон в Житомирі отримають фінансову підтримку на реконструкцію з коштів обласного бюджету. Про це перед сесією Житомирської обласної ради губернатор сказав журналістам.

Житомирський губернатор Рижук обіцяє святкування Дня незалежності на відреставрованому стадіоні



«Реконструкція на центральному стадіоні вже почалася. Я впевнений, що депутати підтримають, ми виділимо більше 700 тисяч гривень ... На наступній сесії ще виділимо. Думаю, що за допомогою підтримки, хоча б моральної, ми свято Незалежності зможемо відсвяткувати на відновленому центральному стадіоні, а потім будемо далі продовжувати розвивати базу (спортивну). У нас є на це кошти і бажання рятувати молодь від шкідливих звичок », - сказав Рижук.

За словами Рижука, на центральному стадіоні міста незабаром будуть зняті аварійні трибуни, а на південній трибуні буде встановлено нові крісла: «Близько 2,2 мільйонів гривень коштуватиме реконструкція центрального стадіону Житомира. Там повноцінно можна буде грати у футбол. На південній трибуні стадіону будуть змінені крісла. Таким чином, там буде від трьох до п'яти тисяч посадочних місць. Наступним кроком - знесемо старі аварійні трибуни ... ».

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!