Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Психологи: Запорука сімейного щастя - рутина
 
18-05-2011, 19:54  Суспільство

Психологи: Запорука сімейного щастя - рутина

 
Психологи з Канади встановили: міф про те, що нудьга і одноманітність вбиває сімейні відносини не має нічого спільного з дійсністю.

0



Поширена, особливо в радянських сім'ях думка про те, що рутина, побут і звичка вбивають любов, спростовано. Канадські дослідники, проаналізувавши кілька сотень щасливих і нещасливих пар, прийшли до парадоксального висновку: найбільш міцні ті сімейні пари, де присутня деяка частка нудьги.


Як відомо, більше 88% жінок впевнені, що саме нудьга і побут розбивають на друзки любовний човен. Однак тепер їм доведеться постати перед вибором: або рутина, або вічний страх перед розлученням. У тих сім'ях, де бурхливі сварки постійно змінювалися бурхливими примирення, за якими знову йшли скандали, ймовірність розлучення виявилася значно вище. Як приклад такої пристрасної сімейної пари психологи призводять зоряний шлюб Елізабет Тейлор і її чоловіка Річарда Бартона. За своє життя вони сходилися і розходилися кілька разів, не витримуючи постійних сварок.


За словами фахівців, це пояснюється тим, що нудьга забезпечує краще взаєморозуміння між подружжям, яке гарантуватиме необхідну підтримку один одному в разі необхідності. У цьому, на думку фахівців і є основний сенс сімейних відносин.


Так що застава сімейного щастя - далеко не в африканських пристрастях з биттям посуду і польотами сковорідок. А ось мирне сидіння біля комп'ютерів вечорами, з чаєм і хорошим фільмом, зближує подружжя значно більше.
За матеріалами ivona.bigmir.net

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!