Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі ДАІ перегляне режим «постійномигаючих» жовтим світлофорів на вулицях з пожвавленим рухом
 
19-05-2011, 13:19  Суспільство

У Житомирі ДАІ перегляне режим «постійномигаючих» жовтим світлофорів на вулицях з пожвавленим рухом

 
На сесії Житомирської обласної ради, яка відбулася 17 травня, депутати під час розгляду питання про роботу органів УМВС в Житомирській області, звернули увагу тимчасово виконуючого обов'язки начальника Ігоря Савченка на те, що світлофори на центральних вулицях обласного центру з 8 години вечора переводять у режим « миготливого жовтого ». Це ускладнює рух транспорту і викликає численні дрібні аварії, а також ускладнює рух пішоходів через дороги.

'У



За інформацією прес-служби УМВС, на щотижневій нараді Ігор Савченко дав доручення структурі відділів громадської безпеки і ДАІ переглянути режим роботи світлофорів, щоб убезпечити всіх учасників дорожнього руху.
Нагадаємо, що в квітні світлофори в обласному центрі були переведені на економний режим в 20-21 годину, що створювало реальні незручності для водіїв і пішоходів.

Ось що говорять водії, які щодня стикаються з подібною проблемою:

«Світлофори переходять на« миготливий жовтий »близько 21 години, а то й раніше, коли на вулиці ще не стемніло і повно народу, - кажуть вони. - Середнє покоління добирається з роботи, молодь гуляє. Раніше світлофори працювали до 11 години вечора. На переходах водії та пішоходи грають у небезпечну «гру» - хто проскочить перший. Особливо насторожує ситуація на центральних житомирських вулицях - зокрема, Київській, Театральній, Бердичівській та інших ».

Привет! Теперь фильмы вашего любимого, кровавого жанра ужасов можно смотреть и в режиме онлайн. Ужасы онлайн теперь можно смотреть бесплатно, без смс и регистраии.

Качество всех фильмов ужасов радует глаз, достойная база лучших ужастиков. Приятного просмотра


Смотрите фильмы ужасов онлайн бесплатно.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!