Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира пообіцяв відновити пляжі Гідропарку і завезти білий пісок.
 
19-05-2011, 16:54  Суспільство

Мер Житомира пообіцяв відновити пляжі Гідропарку і завезти білий пісок.

 
Мер Житомира Володимир Дебой вирішив сприяти зміцненню житомирських сімей, відновити і збільшити місця сімейного відпочинку.

0



Про це він повідомив у черговому випуску програми «Альтернатива», в якій обговорювалися проблеми шлюбу і молодої родини.

Ця тема виявилася особливо актуальною, адже в період з 15 по 22 травня як в Україну, так і в м. Житомирі проходить акція «Тиждень подружжя», однією з цілей якої є зміцнення сімейних цінностей.

На програму окрім житомирського голови були також запрошені: Олена Шабуніна, ініціатор громадського руху «Тиждень подружжя» в Україні, Ольга Юрченко, директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Анатолій Євдощук, президент ВБО «АСЕТ», організатор свята «Щаслива сім'я », Діана Мінаєва, журналіст газети« 20 хвилин », Олександр Дехтяренко, пастор церкви« Заповіт Ісуса Христа ».

При обговоренні піднімалися питання цивільного шлюбу, причини розпаду офіційних шлюбів, відмінність думок і відносин до поняття сім'я у молоді і людей старшого покоління. Адже статистика, що існує на даний момент, вражає: 50% офіційних шлюбів завершуються невдачею - розпадаються, а сучасні молоді дівчата більше прагнуть до статусу «бізнес-леді», ніж просто «мама».

Гості студії як альтернативу ситуації, що склалася, пропонували створити школу підготовки молодих людей до створення сім'ї в нашому місті, яка налаштує молоде покоління на об'єктивне сприйняття можливих проблем різного характеру.

Володимир Дебой, схвалюючи таку ініціативу, пообіцяв повну підтримку з боку міської влади. Також мер поділився своєю мрією облаштувати парк відпочинку імені Ю. Гагаріна для комфортного проведення часу з сім'єю кожного житомирянина.

Дебой запевнив, що вже в цьому літньому сезоні в різних куточках Житомира будуть красуватися десять нових дитячих майданчиків, а пляжна зона в Гідропарку буде повністю оновлена. Більш того, сюрпризом для наших громадян стане завезений на територію пляжу справжній білий пісок. За словами Володимира Дебоя, відтепер звичайний міський відпочинок у Тетерева стане схожим на морський курорт.

Хочеться вірити в обіцянки нашого мера, і в тому, що дії міської влади дійсно будуть сприяти зміцненню новоспечених сімей.

Повтор програми можна буде подивитися в неділю 22 травня о 18:00 на каналі «Тоніс» або на сайті програми alternativa.zt.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!