Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі журналістів не пустили на обговорення підготовки шкільних випускних вечорів
 
26-05-2011, 20:43  Суспільство

У Житомирі журналістів не пустили на обговорення підготовки шкільних випускних вечорів

 
Житомирських журналістів не пустили на обговорення педагогами підготовки випускних вечорів у школах міста.

'У



На колегії управління освіти облдержадміністрації, що проходила вчора 25 травня в житомирському інституті післядипломної освіти, журналістів зустріли не дуже гостинно, передає радіостанція «Житомирська хвиля».

Щоправда, журналістів запросили на святковий захід нагородження талановитих дітей - переможців та дипломантів предметних олімпіад. А ось робочі моменти підготовки і проведення випускних вечорів у школах, як виявилося, інформація для преси закрита.

Начальник обласного управління освіти Олександр Пастовенський чемно вибачився, але попросив прибрати мікрофони.

Позитиви і негативи журналістам доведеться шукати на власний розсуд.
Нагадаємо, цього року честь Житомирщини на Всеукраїнських шкільних олімпіадах захищав 71 учень. 26 з них стали призерами. Ще 14 - дипломантами конкурсів знавців української мови імені Тараса Шевченка та Петра Яцика. Перший заступник голови облради Володимир Арешонков вручив подяку начальнику управління освіти і науки облдержадміністрації Олександру Пастовенському. А всі призери конкурсів та олімпіад отримали в подарунок комп'ютерні флешки.

Если вы ходите в походы и не знаете, какой фирмы выбрать рюкзак, можно почитать отзывы о различном туристическом снаряжении или найти сравнительную характеристику походных рюкзаков.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!