Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Новоград-Волинського Житомирської області в міліції перевірив роботу 12 камер
 
26-05-2011, 21:38  Суспільство

Мер Новоград-Волинського Житомирської області в міліції перевірив роботу 12 камер

 
Мер міста Новоград-Волинський Житомирської області Володимир Загривий відвідав міськрайвідділ УМВС, щоб ознайомитися з роботою камер відеоспостереження, які встановлені в громадських місцях міста.

Мер Новоград-Волинського Житомирської області в міліції перевірив роботу 12 камер



Про це з посиланням на відділ інформації та зв'язків з громадськістю міської ради повідомляє офіційний сайт міста Новоград-Волинський.

Начальник міліції Віктор Прилипко продемонстрував пульт, де цілодобово в режимі онлайн фіксуються зображення з 12 камер відеоспостереження.



Камери встановлені в найбільш людних місцях. Це автовокзал, площа Лесі Українки, фортеця, Сквер Слави, "Супутник", парк культури і відпочинку, міст через р. Случ на вул. Житомирській.

Також камери фіксують перехрестя вул. Леваневського і Рибалко, центральну площу, район Будинку офіцерів. У деяких місцях встановлені декілька точок відеоспостереження.

Віктор Прилипко розповів, що установкою і обслуговуванням камер займається російська фірма, яка тільки в Москві має 16 тисяч точок відеоспостереження. За їхнім прикладом планується обладнати ці послуги і в Новоград-Волинському. Всього діюча система дозволяє встановити 150 камер по місту.

Також Віктор Прилипко повідомив, що встановлене обладнання вже допомагає розкривати злочини. Камери є широкоформатними і дозволяють охопити більшу площу. У разі необхідності зображення можна збільшувати.

Суттєвим показником є те, що від початку встановлення камер вулична злочинність впала на 20%. Любителів розпивати спиртні напої в громадських місцях теж можна буде побачити і відразу відреагувати. Зафіксована інформація зберігається на протязі 90 днів.

Мер Володимир Загривий зазначив, що є ще багато людних місць в місті, де необхідне відеоспостереження - міські ринки, залізничний вокзал, стадіон і т.д. Тому на найближчому засіданні міської ради депутати розглянуть можливість придбання ще 12 камер.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!