Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Основні правила гарної засмаги
 
28-05-2011, 23:02  Суспільство

Основні правила гарної засмаги

 
Після довгої негоди так і хочеться підставити під промінчики тіло яке стужилося по сонечку. Багато хто навіть планують позасмагати на вихідних, щоб до купального сезону не виглядати синьою куркою з радянського гастронома. Проте будьте обережні: травневе світило не менш підступне, ніж липневе.

0



Отже, варто раз і назавжди засвоїти, що ...
Засмагати потрібно поступово. Дуже великий стрес для шкіри, якщо з білосніжної вона перетворюється на бронзову за 3-4 дні. Оптимально розтягнути процес на 14-18 днів. Перший і другий раз виходячи на пляж, не варто бути на сонці більше 20 хвилин, так як треба дати шкірі можливість звикнути і почати правильно реагувати на сонячні промені. Можна із задоволенням і більшою користю відпочити під навісом, де ви сховається від прямих сонячних променів, а не від ультрафіолету, розсіяного в повітрі, який і так буде продовжувати свою дію, але тільки в більш щадному режимі.

Не сидіти. Якщо на пляжі ви віддаєте перевагу сидіти або стояти, то засмага часто не дуже рівномірна: більш темні плечі, нерівний колір обличчя. Намагайтеся якомога більше рухатися. Ідеально підійде пляжний волейбол чи рухливі ігри з дітьми.

Слідкувати за мімікою. Найкраще, що ви можете зробити під час перебування на пляжі, - максимально розслабити обличчя. Жвава міміка чревата нерівною засмагою в області мімічних зморшок, а також посиленням цих самих зморшок. У зв'язку з цим також не завадить перед відпусткою провести серію відновлювальних масок для шкіри обличчя - засмага рівніше буде.

Змити косметику. За годину до виходу на пляж зробіть невеликий пілінг, змийте під душем всю косметику, парфуми, туалетну воду, дезодоранти. Вони під впливом сонячних променів входять в реакцію з потом і залишають на тілі некрасиві плями які довго не проходять.

Крем нанести ще вдома. Змащувати тіло сонцезахисним кремом слід в приміщенні, як мінімум, за 30 хвилин до прийому сонячних ванн. Наносячи крем для засмаги на пляжі, ви завдаєте непоправної шкоди шкірі: зволоження і жирна плівка (поки крем не вбрався) стає лінзою, що підсилює вплив сонця.

Особливу увагу приділіть зонам, які швидше за все схильні обгорання: ніс, лоб, плечі, груди, коліна. Їх слід обробити найсильнішим захисним засобом.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!