Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Декілька переваг шаф-купе
 
30-05-2011, 23:43  Суспільство

Декілька переваг шаф-купе

 
Щоб переконатися в тому, що шафи-купе - корисне придбання, спершу, треба розглянути приклади шаф серед запропонованих виробниками меблів, які роблять готові шафи-купе в каталог і виробляють шафи під індивідуальне замовлення. Розглянемо характерні переваги шаф-купе.


Декілька переваг шаф-купе



Перша причина застосування шаф-купе

Відразу відзначимо багатоваріантність виконання: у радіальних купе немає обмежень у формі, цілком можна зробити угловой шкаф купе в кімнату будь-якої форми, з різноманітними видами обробки. Замовнику надається самому вибрати підходящий колірний відтінок меблів зі значним ступенем наближення. У тому випадку, коли важливо здійснити більш економічне замовлення, роблять вбудовані в нішу шафи без задніх панелей, підбираючи менш дорогий матеріал, в цьому питанні кордонів практично не придумати. Тим більше складно назвати обмеження при великому бажанні покупця використати більш вдосконалені матеріали, але це обов'язково помітно відіб'ється на кінцевій вартості товару.

Другий плюс застосування шаф-купе


Так ось, шафи-купе мають гаму функціональних можливостей. Не враховуючи наочну економію простору, в корпусі шафи-купе місця достатньо. Тут добре розташовуються різні плічка, ніші і скриньки. У випадку, коли шафа головним чином призначена для одягу, в ній більше місця відводиться під вішалки, якщо ж для побутових речей, то роблять більше шухлядок і полиць. Окремі компонування використовують для дитячих варіантів, в цьому випадку в шафі треба відразу розташувати всілякі речі.

Третя властивість використання шаф-купе

Досить важлива перевага - тиша при розсуванні дверей шафи-купе. Пристрій відкриття-закриття майже бездоганний і його дія не залежить від ваги дверей і шафи. Крім того немає потреби у місці для дверей, як у випадку з розсувними дверима.

Четверта перевага застосування шаф купе

На сьогодні дизайн шафи купе дозволяє впроваджувати в обстановці приміщення меблі у формі і тональній палітрі, що підходить під цілісний дизайн кімнати цілком.

Переваги шаф-купе незаперечні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!